Siivoustuotteet

Tuotteillamme puhdistat tehokkaasti ilman pesuaineita!

Tee tilaus ›

Taikasieni® tuotteet ja muut ekologiset välineet

Siivoustuotteet Vantaalta koko Suomeen

Akro-siivoustuotteidemme lippulaiva, alkuperäinen Taikasieni® on ollut markkinoilla jo vuodesta 2001! Se on säilyttänyt ykkössijansa yhä useamman kodin siivouksessa vuosien varrella. Taikasienen tehokkuutta kunnioittavan kehitystyömme tuloksena tuoteryhmämme on kasvanut 12 erilaiseen Taikasieni®-tuotteeseen, jotka nekin ovat löytäneet paikkansa kotikäytössä kuten myös siivousalan ammattilaisten keskuudessa.

Taikasieni®-ryhmän lisäksi valikoimaamme kuuluvat mm. mopit, mikroliinat, TPR-tuotteet ja muut yleispuhdistus- sekä atk-puhdistustuotteet. Kaikki soveltuvat niin kotikäyttöön kuin ammattilaisten työhön.

Mistä tuotteitamme saa?

Siivoustuotteitamme on saatavilla S-Ryhmän, Keskon ja Tokmannin myymälöistä koko Suomen alueella. Niitä myyvät mm. K-Citymarket, Prisma, K-Supermarket, Sale, K-Market, ABC, Alepa, Kodinterra, Kärkkäinen, Etola, Stockmann, K-Rauta, S-Rauta, RTV, Mini-Mani, Saiturinpörssi ja monet muut jälleenmyyjät. Kysy meiltä, jos haluat tietää lähimmän jälleenmyyjäsi, jälleenmyyntiliikkeitämme on noin 2000, ja tuotevalikoimat vaihtelevat liikkeittäin. Voit tilata tuotteita myös K-RuokaS-kaupat ja Tokmannin verkkokaupoista TAI suoraan meiltä. 

Uutuustuote Taikasieni® Tahranpoisto Arkki 12kpl saatavilla nyt Prismoista ja Tokmannilta. Myös www.s-kaupat.fi verkkokaupasta!

Pyydä tarjous, jos yritykselläsi on tarvetta suuremmista tuote-eristä. Toimitamme tilaukset Vantaalta koko Suomen alueelle. 

Mikäli haluat jälleenmyyjäksi, soita meille 050 3235 904.

Pyydä tarjous ›

Taikasienet®

Palat, pesimet, varrelliset ja liinat, useita vaihtoehtoja tehokkaaseen, ilman pesuaineita mahdollistavaan siivoukseen.

Tutustu

Muut siivoustuotteet

Luudat, mopit, harjat, kertakäyttökäsineet ja muut tuotteet päivittäiseen yleispuhdistukseen, sekä kotiin että työpaikalle.

Tutustu

Atk-puhdistustuotteet

Atk-laitteiden huoltoon telanpuhdistusnesteet, liinat ja puhdistuspuikot, niin koti- kuin työlaitteiden hyvään huoltoon.

Tutustu

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita