AKRO MATS & MATTING Oy

Akro Mats & Matting Oy on suomalainen perheyritys, perustettu v. 1988

Tuotteitamme myyvät mm. K-Citymarket, Prisma, S-market, K-market, K-Supermarket, Alepa, Kodinterra, Etola, Stockmann, Tokmanni, K-Rauta, S-Rauta, RTV, Mini-Mani, Veljekset Keskinen.

Taikasieni-tuotteitamme löydät myös S-ryhmän verkkokaupasta osoitteesta foodie.fm ja Tokmannin verkkokaupasta osoiteesta tokmanni.fi. Tutustu myös Akron omaan verkkokauppa valikoimaan ja tee edullisia ostoksia kotiin, vieraslahjaksi tai vaikkapa tulijaisiksi mökille!

Vieraile Facebookissa ja voita upeita tuotteita!
 

 


Alkuperäinen Taikasieni®
ympäristöystävällistä puhtautta jo vuodesta 2001

Suomalaiseen kotiin suunnitellut Akro Oy:n siivoustuotteet helpottavat puhdistustyötä kodissa, harrasteympäristössä, työpaikoilla, kaikkialla, missä siivous on tarpeellista. Olemme rakentaneet tuotevalikoimamme ympäristöä ajatellen. Laadusta tinkimättä panostamme tuotteisiin, joiden valmistus ja käyttö kuormittavat mahdollisimman vähän luontoa.

Ostaessasi siivoustuotteitamme tai atk-huoltotuotteita annat työtä suomalaisille. Kaikki tuotepakkaukset suunnitellaan Suomessa. Jokainen yksittäinen Taikasieni- ja myyntieräpakkaus suunnitellaan, valmistetaan ja pakataan Suomessa.

Tuotepakkauksista löytyy tuotteiden selkeät ohjeet ja vinkit niin, että saat tuotteista kaiken mahdollisen hyödyn siivoustyöhösi. Jos joku asia siitä huolimatta askarruttaa, ota meihin yhteyttä ja helpoiten se onnistuu yhteystietopalkin alta löytyvällä palautelomakkeella.